Politie zoekt contact met fietser betrokken bij ongeval

vrijdag 12 juni 2015

Doetinchem - Donderdagmiddag 11 juni liep een 71-jarige vrouw uit Doetinchem een elleboogbreuk op bij een ongeval op de Uijlenbroeklaan in Doetinchem. De fietser die haar val veroorzaakte fietste door.

De vrouw fietste rond 16.15 uur op deze locatie over hetfietspad samen met een vriendin. Uit tegenovergestelde richting naderden ooktwee fietsers, een man en een vrouw. Beide duo?s gingen achter elkaar fietsen inplaats van naast elkaar, zodat men elkaar kon passeren. Van achter de man en devrouw naderde een andere fietser, die met een flinke vaart tussen de twee duo?sdoorfietste. Hierbij raakte hij de 71-jarige vrouw. De vrouw verloor hierdoorhaar evenwicht, begon te slingeren, en kwam ten val.

De fietser die haar raakte is doorgefietst. De politie zoektcontact met deze fietser, of met getuigen die het ongeval hebben zien gebeurenen nog niet met de politie gesproken hebben. De politie is te bereiken via0900-8844.

De fietser waar de politie contact mee zoekt is naar schattingrond de 60 jaar oud, met een slank postuur en kort, (donker)blond haar.Vermoedelijk droeg hij een lichte broek en een blauwe blouse of jack.

2015282447

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zelhem | 112 alarmeringen Zelhem | Goedkoop Tanken in Zelhem | Supermarkten in Zelhem | Weerbericht Zelhem