Politie onderzoekt conflict en aanrijding

vrijdag 9 oktober 2015

Doetinchem - Donderdagavond 8 oktober zijn een man en een vrouw die samen op een scooter zaten aangereden door een automobilist op de kruising van de Bezelhorst en de Oude Rozengaardseweg. Een conflict tussen beide partijen zou mogelijk de aanleiding zijn. Ook na de aanrijding is er gevochten. De politie onderzoekt wat er allemaal precies gebeurd is.

De politie werd rond 21.30 uur gebeld over de aanrijding. Ter plaatse werd op de kruising een scooter aangetroffen en ongeveer tien meter verderop stond een auto in de berm. Vlakbij de auto lag een man op een grasveldje waar diverse omstanders omheen stonden. De man, een 27-jarige Doetinchemmer, had diverse verwondingen aan zijn hoofd en zou net mishandeld zijn. Dit mede naar aanleiding van het feit dat hij de scooter opzettelijk aangereden zou hebben. 

Voorafgaand aan de aanrijding zou ook sprake geweest zijn van een incident tussen beide partijen op de parkeerplaats van het zwembad. Ook hierbij zijn klappen gevallen. 

De 27-jarige is nagekeken door ambulancepersoneel en voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. Omdat een blaastest aangaf dat de man wellicht gedronken had, is in het ziekenhuis bloed van hem afgenomen om hier uitsluitsel over te kunnen geven. Naar aanleiding van de signalen dat de man de scooter opzettelijk aangereden had, is zijn rijbewijs ingevorderd. 

Op de scooter zaten een 42-jarige vrouw en een 49-jarige man, beide ook uit Doetinchem. Zij liepen allebei beenletsel op door de aanrijding en zijn kort na het incident door de politie alsnog naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. 

De politie heeft van alle betrokkenen en diverse getuigen verklaringen opgenomen en is nog volop bezig met onderzoeken wat er allemaal voor en na de aanrijding gebeurd is. Daarnaast heeft de verkeersongevallendienst van de politie onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. 

Bent u ook getuige geweest van één of meerdere van bovengenoemde incidenten en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. 

 

2015492521 / 2015492524

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zelhem | 112 alarmeringen Zelhem | Goedkoop Tanken in Zelhem | Supermarkten in Zelhem | Weerbericht Zelhem