Reeks inbraken in centrum

maandag 24 juni 2013

Doetinchem - In de nacht van zondag 23 op maandag 24 juni is een reeks inbraken gepleegd in huizen en bedrijven. In zeker twee gevallen is een man gezien met hetzelfde signalement. Getuigen wordt gevraagd te reageren.

Rond drie uur ?s nachts meldden getuigen dat er bij eenhorecazaak aan de Boliestraat zou worden ingebroken. Hoewel de politie binneneen paar minuten terplaatse was, bleek de dader al gevlogen. Bij de zaak bleekeen ruit vernield. Het was de dader overigens niet gelukt iets buit te maken.

Lange zwarte jas

Korte tijd later was het raak op De Veentjes, waar volgensgetuigen een man zou hebben ingebroken bij een ijssalon. Ookhier bleek behalvebraakschade niets te zijn ontvreemd. In beide gevallen is een man met een langezwarte jas gezien op een fiets.

Verbanden

Later die nacht, om half vier en vier uur werd nog meldinggemaakt van inbraken aan de Paul Krugerlaan en de Tollensstraat. Bij een huisaan de Paul Krugerlaan ishet eveneens bij een poging gebleven. Op deTollensstraatis onder meer een fiets en een laptop buitgemaakt.

Grutstraat, C. Missetstraat en Nieuweweg

Ook zijn er intussen inbraken gemeld bij een horecazaak aan deGrutstraat en twee woningen aan de C. Missetstraat en de Nieuweweg. De politiesluit niet uit dat er verbanden zijn tussen de inbraken. De politie roeptgetuigen op zich te melden en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniemreageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zelhem | 112 alarmeringen Zelhem | Goedkoop Tanken in Zelhem | Supermarkten in Zelhem | Weerbericht Zelhem